Art Box - artandinkgallery

Inloggen / Mijn Account

Art & Ink Gallery Art Box

Hoe jij nu je eigen expositie creëert met betaalbare kunst

Voor interior junkies en Art addicts 😉 is er nu een Art Box waar je je op kunt abonneren. Hoe tof is dat?!

Maandelijks wordt je verrast met een geprint kunstwerk!

Wil jij ook steeds iets nieuws aan je muur hangen?

Urban_Art-8572-Painting

4 Prachtige voordelen van authentieke kunst

 

 • Kunst zorgt voor een frisse look en prettige sfeer in je interieur;
 • Geen stress meer omdat je vanaf je bank een tof kado kunt bestellen;
 • Kunst verbeterd je mentale gezondheid en inspireerd;
 • Door de kunst community te supporten, investeer je in het blijven bestaan van kunst in de toekomst!

"Art speaks where words are unable to explain"

Art Box als give-away

Voel je geliefd wanneer je dit waanzinnige kado weggeeft

Het perfecte kado voor Art Lovers

En voor last minute shoppers 😉

Je hoeft er de deur niet meer voor uit en besteld vanaf je luie stoel een uniek kado voor jezelf of een ander.

Dit is een uniek concept en je gaat dan ook niet zo snel iets originelers vinden!

Ontvang iedere maand je Art Box in de bus met een nieuw kunstwerk geprint op 100% gerecycled papier.

Iedere maand een kadootje en spannende verrassing voor jezelf of als give-away voor een ander! 

Behind the scenes Artiest: La T'Ash

Als kunstenares heb ik inmiddels een aardig portfolio opgebouwd. Ofwel een hele verzameling kunstwerken waar ik trots op ben en die ik graag deel om je te inspireren. Ik weet hoe lastig het kan zijn om een  kunstverzameling te beginnen omdat kunst toch vaak erg kostbaar is. Tegelijk vind ik het zelf fijn om in het klein een collectie kunst door mijn huis te hebben hangen die ik regelmatig kan wisselen.

Daarnaast liep ik aan tegen het feit dat ik nogal chaotisch kan zijn en daardoor op het laatste moment vaak bedacht dat ik nog een kadootje nodig had voor een vriendin. Oeps… 😉 

Omdat ik jou die stress en tijd wil besparen heb ik al mijn kunstwerken professioneel op de foto laten zetten en heb hier mooie prints van laten drukken. Waardoor ik nu mijn kunst makkelijker met jouw kan delen en je hiermee hoop te inspireren !

<3 La T’Ash

 

0a7c60d8-fcad-4cb6-9767-6ad1520838ea (1)

Wat anderen zeggen

Wat een verrassing om een pakketje te ontvangen! Mijn zus kon, vanwege de toestanden nu met t corona virus, niet zomaar langs komen voor mijn verjaardag helaas. Daarom was dit echt heel erg leuk bedacht en super origineel! En het postkaartje krijgt zij nu van mij toegestuurd 🙂
Laura
Coach
Zelf vind ik het fijn om in de zoveel tijd mijn interieur te veranderen en er mee te spelen totdat ik het gewenste effect heb! Hiervoor haal ik mijn inspiratie voornamelijk vanuit streetart, ook kijk ik naar diverse woonbladen en maak ik moodboards. Door middel van de artboxen kan ik lekker blijven afwisselen en ontvang ik maandelijks een leuke verrassing in de bus waarmee ik mijzelf telkens weer goed mee kan vermaken!
Alisson
Studente Media & Vormgeving
We zijn nu al een aantal jaren bekend met de projecten en kunstwerken van La TAsh. De art box heeft ons geïnspireerd om onze kunstcollectie uit te breiden naar eigen wens en smaak. Omdat we hierdoor iets moois hebben kunnen creëren waar we zeer tevreden over zijn overwegen we zelfs om de stap te maken om een groter kunstwerk aan te schaffen.
Isa _ Wouter
Docente & IT

3 Art Box formules

€ 24,99

1 Maand

De beste manier om het uit te proberen.

 • 1 exclusief kunstwerk, geprint op 100% gerecycled papier
 • BONUS een postcard (t.w.v. 3,50) van je art print. Dus met de mini versie kun je ook nog eens iemand anders blij maken!
 • 1 uitleg over het kunstwerk
 • gratis verzending binnen Europa (+8,- buiten Europa) 
 

€67,-

3 Maanden

Aanrader!

 • 3 exclusieve kunstwerken, geprint op 100% gerecycled papier
 • BONUS per kunstwerk krijg je een postcard (t.w.v. 3,50) van je art print. Dus met de mini versie kun je ook nog eens iemand anders blij maken!
 • 3x uitleg over de kunstwerken
 • gratis verzending binnen Europa (+8,- buiten Europa
€ 127,99

6 Maanden

Voor de serieuze verzamelaars

 • 6 exclusieve kunstwerken, geprint op 100% gerecycled papier
 • BONUS per kunstwerk krijg je een postcard (t.w.v. 3,50) van je art print. Dus met de mini versie kun je ook nog eens iemand anders blij maken!
 • 6x uitleg over de kunstwerken
 • gratis verzending binnen Europa (+8,- buiten Europa)

Gallery

Als bonus krijg je in iedere Art Box een postcard van de print die op dat moment in je Box zit! Zo kun je ook nog iemand anders blij maken met een mini versie van jouw Art print 🙂

Heb je nog een vraag?

Speciale kortingsactie

Schrijf je nu in en ontvang een speciale korting in je mailbox

Voordat je weggaat

Hoe wordt je een selfmade tattoo artiest?

Ontvang 7 cruciale tips die je moet weten! GRATIS

artandinkgallery draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches