Grafische Tattoos -

Grafische Tattoos

Grafische Tattoos

Een ‘graphic tattoo’, wat is dat?

 

Er zijn heel wat stijlen op het vlak van tattoos. Vaak zijn deze cultuurgebonden en voor een stukje trendgevoelig. Denk maar aan de tijd dat tribals niet weg te denken waren. Tegenwoordig zijn grafische tattoos ontzettend hip en in. Maar wat is dat eigenlijk een grafische tattoo en zijn daar ook verschillende stijlen in?

 

Grafische tattoo’s zijn er nog maar net

 

Waar heel wat stijlen al van tientallen jaren terug dateren, zijn graphic tattoos een recent fenomeen. Ondertussen zijn ze er zo’n 10 jaar en zijn het ook blijvers geworden. Het gaat om een innovatieve stijl van tattoos die veel overeenkomsten hebben met grafische ontwerpen en urban art. Vaak lijken de tattoos zo uit een tijdschrift gepikt en komen ze super realistisch over. Logisch dus dat dit type tattoo veel wordt besproken en de voorbije jaren is uitgegroeid tot een ware rage.

 

Onbegrensde creativiteit

 

Het leuke aan grafische tattoos? Het feit dat zowel de kunstenaar als degene die de tattoo laat zetten, zijn/haar creativiteit de vrije loop kan laten. Er zijn eigenlijk geen limieten, behalve die van de verbeeldingskracht. Uiteraard heb je wel een tattoo artiest nodig die bedreven is in deze stijl om de perfecte tattoo te verwezenlijken. Maar wanneer je die gevonden hebt, kan het resultaat ronduit verbluffend zijn. Kleur, vormen en zelfs ware kunstobjecten: ze kunnen stuk voor stuk gecombineerd worden tot een uniek ontwerp.

 

Zet een grafische kunstenaar aan het werk

 

Het spreekt voor zich dat niet iedereen met het perfecte ontwerp op de proppen kan komen. Een achtergrond als graphic designer en/of in de kunst helpt zeker! Een vakkundige tattoo artiest kan vervolgens jouw droom ook op je lichaam realiseren. Vaak denken deze mensen ook met je mee, weten ze wat er mogelijk is en komen ze zelf met leuke ideeën op de proppen. Ideaal als je wel een stijlvoorkeur hebt, maar nog niet exact weet waar je naar op zoek bent.

 

Kom eens kennismaken

 

Wil je je nieuwe tattoo bespreken? Eens samen kijken wel kunstwerkje er mogelijk is en/of meer weten over grafische tattoos? Spring dan zeker eens binnen, of beter nog plan je kennismaking in via het formulier, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Met plezier denken we met je mee en komen we met leuke voorstellen. Met onze ervaring maken we van jouw grafische tattoo een in het oog springend pareltje. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voordat je weggaat

Hoe wordt je een selfmade tattoo artiest?

Ontvang 7 cruciale tips die je moet weten! GRATIS

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches