Inloggen / Mijn Account

Team

La T'Ash. Owner/ Artist

Studio-eigenaar en geboren creatieveling. Ik ben autodidact kunstenares en tattooartiest. Voor mij is tatoeëren een verlengstuk van mijn kunstzinnige bezigheden. 

Kunst en creativiteit zijn verweven in alles wat ik doe en ben. En sinds mijn verhuizing van de Randstad naar de omgeving van de Veluwe zo’n 7 à 8 jaar geleden, is dit deel van mijn leven in een
stroomversnelling gekomen.

Er bestaan in Nederland geen opleidingen voor het tattoovak en de tattoocultuur is hier relatief
gesloten. Daarom ben ik mijn eigen weg gegaan. Ik geloof er namelijk in dat er niet maar 1 weg is en dat gelijkwaardigheid en respect een essentieel ingrediënt zijn van iedere succesvolle samenwerking.

Dit is een flinke zoektocht geweest, eentje waarin ik veel energie heb gestoken. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door artiesten in het buitenland die gekenmerkt worden door moderne, kunstzinnige en unieke stijlen. 

Het viel mij op dat deze artiesten vooral hun eigen koers voeren en nieuwe technieken durfden te ontwikkelen. Dit sprak mij aan. Het idee kwam in me op om een nieuw creatief concept te vormen met deze unieke kijk op het gebruik van hedendaagse beeldende kunst, grafisch werk en het tatoeëren. 1Daar is Art & Ink het resultaat van!

De handpoked-techniek, dus tatoeëren zonder machine, heeft voor mij de voorkeur en is dan ook mijn specialisme. Het ambachtelijke aspect speelt hierin voor mij een belangrijke rol. Maar ook het esthetische aspect is belangrijk: handgezette tattoos zien er anders uit dan tattoos die machinaal gezet worden. Die artisanale look is waar ik voor ga.

Klanten vinden handgezette tatoeages vaak een ‘zachtere’ methode, aangezien het een minder pijnlijke techniek is. Velen ervaren het ook als bijna iets meditatiefs. Zo kan het dan ook een mooi ritueel en een echte belevenis zijn wanneer je een tattoo laat zetten die een diepere
betekenis voor je heeft.

Wanneer ik niet met tatoeëren, ontwerpen of iets anders creatiefs bezig ben, kun je me in mijn ‘achtertuin’ de Veluwe vinden.

Daar mountainbike of wandel ik graag. En als ik iets meer tijd heb, geniet ik op de rug van een paard van al het groen.

Ook draai ik graag een plaatje als DJ en lees ik graag.

Samen met mijn vriend tour ik regelmatig rond in onze retro camper. We zoeken graag vintage schatten in kringloopwinkels en worden ontzettend blij van goede cappuccino's.

Met mijn zoon deel ik de passie om lekker vegetarisch te koken (en te eten!)

Verder houd ik me ook veel bezig met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik volg een NLP practitioner-opleiding. Naast mijn studio heb ik nog andere bedrijven (o.a. een webshop met vegan producten) en ligt mijn hart ook bij sociaal ondernemerschap.

Ik heb altijd nieuwe ideeën liggen, maar chronisch tijd tekort! Een bekend probleem van creatievelingen. Mijn interesses en (levens)ervaring weet je nu, maar ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal en het verhaal achter het idee voor je nieuwe tattoo. Het lijkt me dan ook leuk je te mogen ontmoeten in onze studio!

Jij ?

Ben jij creatief, zelfstandig en wil je uitgedaagd worden het beste uit jezelf te halen? Zoek je afwisseling en uitdaging? Dan hebben wij voor jou een Guest Spot!

Je hebt ervaring als tattoo artiest en een mooi portfolio.

Je bent beschikbaar op 1 à 2 dagen per week.

Je werkt aan je eigen klantenkring of hebt al een eigen klantenbestand.

Je staat open voor feedback en past binnen ons team.

Onze waarden: samenwerking . authenticiteit . open minded . flexibel

We bieden je een prettige sfeer op de werkvloer en een parttime mogelijkheid om zelfstandig te werken op een unieke locatie!

Geïnteresseerd? Mail dan nu je portfolio en motivatie!

artandinkgallery draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches