Kleurplaat volwassenen - artandinkgallery

Inloggen / Mijn Account

Kleurplaat volwassenen

Kleurplaten zijn tegenwoordig niet alleen voor de kids, maar ook voor volwassenen. Kleuren is een rustgevende en creatieve activiteit leuk voor jong en oud. De tattoo kleurplaten voor volwassenen van Art & Ink staan dan ook garant voor uren plezier! Bestel nu het “Tattoo Style Kleurbook” of download je gratis kleurplaat voor volwassenen.

Kleurplaten voor volwassenen

Kleurplaten zijn helemaal terug! Was de kleurplaat vroeger alleen voor de allerjongsten, tegenwoordig niet meer. Kleurplaten voor volwassenen zijn er in allerlei vormen en maten. Vooral mandala -en bloemenprenten zijn in overvloed op het wereldwijde web te vinden. Het inkleuren kan met markers of potloden, maar natuurlijk ook met aquarel -of acrylverf. Daarom vond Natasja van Art & Ink gallery het tijd voor iets nieuws, namelijk tattoo kleurplaten. Het Tattoo Style kleurboek staat boordevol inspirerende ontwerpen. Zo wordt kleuren voor volwassenen nog leuker!

Kleuren een creatieve en rustgevende bezigheid

Toffe designs

De kleurplaten uit het tattoo style kleurboek zijn speciaal gemaakt voor volwassenen. De ontwerpen zijn uitdagend, uniek en zitten vol verrassende elementen. Zo kun jij je keer op keer verwonderen.

Mindfull

Een kleurplaat inkleuren is een heerlijke bezigheid om helemaal zen te worden en de alledaagse stress los te laten. Het ontspant je brein en zorgt ervoor dat je even helemaal los kunt komen van de hectiek van je dag.

Tattoo artist

Alle designs uit het “Tattoo style kleurboek” zijn handgemaakt door Natasja. Ze is een creatieve tattoo artist en heeft speciaal voor de volwassen kleurplaten liefhebbers 20 unieke kleurplaten ontworpen, waar jij nu van kunt genieten.

Gratis kleurplaat downloaden

Kleurplaat voor volwassenen

Als tattoo artist ben ik graag creatief bezig. Naast het uitwerken van al mijn ideeën vind ik het echter ook heerlijk om met een kleurplaat bezig te zijn.

Het spelen met kleuren maakt mij namelijk rustig en zorgt vaak voor nieuwe inspiratie. Daarom deel ik mijn kleurplaten passie graag met jou! Je kunt daarom de hardcopy van mijn kleurboek kopen of helemaal gratis een tattoo kleurplaat downloaden.

De keuze is aan jou!

La T’Ash

Aanbieding!

Tattoo style kleurboek (hard copy)

23.50

De kleurplaten uit het “tattoo style kleurboek” zijn speciaal gemaakt voor volwassenen. De ontwerpen zijn uitdagend, uniek en zitten vol verrassende elementen. Zo kun je heerlijk wegdromen, tot rust komen en je creativiteit de vrije loop laten.

Beschrijving

Kleurplaten zijn tegenwoordig niet alleen voor de kids, maar ook voor volwassenen. Kleuren is een rustgevende en creatieve activiteit leuk voor jong en oud. De tattoo kleurplaten voor volwassenen van Art & Ink staan dan ook garant voor uren plezier! Het inkleuren kan met markers, stiften of potloden, maar natuurlijk ook met aquarel -of acrylverf. Bestel nu het “Tattoo Style Kleurbook” of download je gratis kleurplaat voor volwassenen.

Speciale kortingsactie

Schrijf je nu in en ontvang een speciale korting in je mailbox

Voordat je weggaat

Hoe wordt je een selfmade tattoo artiest?

Ontvang 7 cruciale tips die je moet weten! GRATIS

artandinkgallery draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches