Handpoked Tattoo Cursus - artandinkgallery

Inloggen / Mijn Account

Van kunst naar tattoo...

So You Wanna Be A Tattoo Artist?!

Voor iedereen die er ooit aan heeft gedacht om te gaan handpoken, maar niet wist hoe te beginnen!

Herken jij dat ook?

pexels-cottonbro-4123823
pexels-cottonbro-7190009 (2)

Zou het allemaal niet makkelijker zijn als

alle vragen waar je mee rond loopt, rondom het handpoked tatoeëren, op 1 plek te vinden zijn? En stel je eens voor :

 • dat je op jouw tempo thuis of alles in de praktijk kunt doornemen en oefenen?
 • Zodat je feeling krijgt met wat je geleerd hebt.

"Don't WISH for it, WORK for it"

Dé on- en offline

Handpoked Tattoo Cursus

De allereerste Handpoked Academy van Nederland en België! Een unieke, complete cursus over hoe ik het handpoked tatoeëren benader. Zowel on- als offline mogelijk.

Om je zo goed mogelijk te laten zien hoe je kunt handpoken, heb ik veel foto’s, close-ups en wat extra materiaal geïntegreerd dat je kunt downloaden.

Druppelsgewijs ontvang je de modules bij de online cursus. Alle belangrijke onderwerpen om aan de slag te kunnen als tattoo artist, komen aan bod! (Zie bij veel gestelde vragen: Wat houdt dit product in? Welke onderwerpen dit zijn )

Je kunt de cursus een jaar  lang zo vaak terugkijken als je wilt! Totdat je voelt dat je hem niet meer nodig hebt <3

Kies je voor de offline cursus dan mag je 2 halve dagen meelopen in de tattoo studio. Waar we aan de slag gaan met de theorie maar meer nog met de praktijk zodat je thuis de geleerde technieken goed kunt oefenen. Wij verzorgen de materialen, lunch, koffie/thee/fris en jij doet waardevolle kennis en ervaring op!

tash handpoked tattoo cursus

De deuren voor de online Handpoked Tattoo Cursus, zijn sinds 1 september 2021 geopend! Je ontvangt hiervoor na betaling de inlog gegevens in je mailbox en kunt direct aan de slag. Mocht je op een later tijdstip nog besluiten dat je mee wilt doen aan de praktijkdagen, dan is dat geen enkel probleem!

Wanneer je je aangemeld hebt voor de praktijk cursus, zal ik eerst contact met je opnemen. Voor de praktijkdagen vind ik het belangrijk iets meer te weten te komen over je ambitie v.w.b. het tattoo vak en in hoeverre je al wat teken ervaring hebt of andere artistieke affiniteit. Deze dagen vinden plaats binnen onze Urban Art Gallery & Tattoo Studio “Art & Ink” in Arnhem. Modekwartier.

Artist: La T'Ash

Hi! Ik ben de oprichtster en studio owner van Art & Ink Gallery. Natasja, artiesten naam La T’Ash (ontstaan in de tijd dat ik als DJ begon te draaien).

6 Jaar geleden begon ik mijn reis op tattoo gebied. Omdat ik zo ontzettend weinig tot niets aan informatie over het handpoked tattooeren kon vinden, ben ik het mezelf uiteindelijk aan gaan leren. Op basis van trial and error. Een experiment wat me veel energie, tijd, frustratie en investering heeft gekost. Maar uiteindelijk ook heeft opgeleverd dat ik nu veel voldoening haal uit het vak en de blije gezichten wanneer mensen voor het eerst in de spiegel hun vers gezette kunstwerkje bewonderen.

Deze zoektocht wil ik jou besparen door mijn kennis nu met je te delen. Ik kijk ernaar uit om met je mee te lopen in jouw ontwikkeling tot tattoo artiest!

La Tash

Wat anderen zeggen

Ik vind Natasja een fijne geduldige vrouw die met je mee denkt en kijkt hoe je te werk gaat en vanuit daar tip en tricks geeft. Toen ik als stagiair begon kreeg ik ontzettend veel vertrouwen van Natasja. Hierdoor was er een veilige ruimte om vragen te stellen over zowel de Handpoke techniek als over bijv. hygiënische maatregelingen of hoe werkt de stencil machine? Ik kreeg de vrijheid om mijn manier van werken te ontdekken, waarin zij een goed oog hielt op de voorschriften en mij daar in coachte.
Yvet
Tattoo Artist
Door de stage kwam ik een drempel over. Het durven tatoeëren van onbekende mensen en het leren accepteren van mijn eigen werk i.p.v. er perfectionistisch nooit tevreden mee te zijn.
Else
Floor Manager Monki & Tattoo Artist
Tijdens mijn studie was ik al enorm geïnteresseerd in het tattoo vak! Nergens kon ik voor mezelf goed onderzoeken of dit écht is wat ik zou willen doen. Ik ben dan ook blij dat ik binnenkort met de cursus kan beginnen!
Mace
Afgestudeerd aan Artez

Start vandaag nog

Tijdelijk geen 297,- ...Maar 197,- !!!!

Leer online alles over Handpoked Tattooëren

 • Ontvang de eerste 4 weken druppelsgewijs nieuwe content en lesmateriaal;
 • En heb een jaar lang lang toegang tot de online Handpoked Tattoo cursus;
 • Leer en bestudeer in jouw tempo over onderwerpen als:
 • Techniek, huid, oefenhuid ed., hygiëne, materialen, ondernemerschap, design, stencil, kleuren leer, omgaan met klanten etc.
 • Teken ervaring, motivatie & oefening, zijn belangrijke factoren om verder te komen in de ontwikkeling van je tattoo skills.

1670,- (incl.btw)

Praktijk Cursus

 • Loop 3 halve dagen mee in de Tattoo Studio. Waar je tegelijkertijd ook de theorie en praktijk leert;
 •  Deze cursus is zeer beperkt te boeken omdat ik slechts 2 personen per keer aanneem, je hebt dus (zo goed als) privéles ;-);
 • Wanneer je na het volgen van de cursus professioneel aan de slag gaat, vermeld ik je op mijn website. Mijn site scoort enorm hoog in Google, dus daarmee doe jij je voordeel als tattoo artiest!
 • Inclusief materiaal gebruik;
 • Onder begeleiding een tattoo zetten bij jezelf of wanneer ik zie dat je er klaar voor bent, bij een “model”;
 • Wanneer je portfolio en skills aan het eind vd cursus aansluiten op ons team en voldoende ontwikkelt zijn, wie weet verdien jij dan óók een plek in onze tattoo studio 🙂 
70,- (incl.btw)

Handpoked Starters Pakket

Heb je geen tijd voor de cursus, ben je al een ervaren tatoeëerder of ben je op zoek naar een cadeau? Dan kun je hier onze tattoo kit kopen. De doos bevat alles wat je nodig hebt om een ​​tatoeage bij jezelf of een vriend te laten zetten. De inhoud is voldoende voor twee handgemaakte tatoeages. Zo kun je een herinnering of een favoriet design op je huid vastleggen. Maar onthoud: een tatoeage is voor altijd!

BONUS

Wanneer je mee doet aan de praktijk cursus, ontvang je de online cursus + het Handpoked Starters Pakket (t.w.v. 487,-) GRATIS !!

Veelgestelde vragen

We behandelen alle onderwerpen die voor jou als artiest in spé, belangrijk zijn om te weten. O.a.:

 • achtergrond en techniek
 • hygiene regels
 • omgang klanten
 • ondernemersschap
 • portfolio opbouw
 • kleurenkennis
 • materialen: naalden, inkt, stencil gebruik, skincare
 • huid & plaatsing

In de offline cursus proef je daarnaast ook de sfeer in een tattoo studio, ga je waardevolle praktijk ervaring opdoen en kun je ook al je vragen stellen.

Heb jij ambities en commitment om als tattoo artiest aan de slag te kunnen en ben je gedisciplineerd genoeg om hier energie in te steken? Dán zijn onze cursussen voor jou geschikt!

De online cursus is helaas nog niet in het Engels verkrijgbaar. Maar we hopen dit spoedig ook aan te kunnen bieden! Stuur een mailtje wanneer je hierin geïnteresseerd bent.

Voor de offline cursus hanteren we een aantal kernwaarden om mee te mogen lopen binnen onze studio zodat we een fijne sfeer bewaren. 

Gelijkwaardigheid . Open Minded . Respect & Oprechtheid, hebben we hoog in het vaandel staan. Als ego nog een te grote rol speelt in jouw leven, dan pas je niet binnen de offline dagen in onze studio.

 Ben je al een ervaren, professionele tatoeëerder? Dan is dit niet de cursus voor jou. Maar we willen in de toekomst wel modules toevoegen zodat je je skills verder kunt ontwikkelen!

 

Omdat de Art & Ink Academy de eerste binnen Nederland en België is, die on- en offline Handpoked Tattoo cursussen aanbied. Het geeft jou de kans om je skills te ontwikkelen, een portfolio op te bouwen en alle kennis in huis te hebben vóór je ergens aan de slag kunt gaan.

Als je jezelf binnen een jaar inschrijft bij de KvK als Tattoo Artiest, dan kun je overigens de kosten en btw van de cursus opvoeren in je boekhouding. Dat maakt het extra aantrekkelijk om nú te beginnen aan deze nieuwe stap of droom om tattoo artiest te worden! De offline cursus mag je eventueel ook in 2 termijnen betalen. 

Stuur me dan even een mailtje: artandinkgallery@gmail.com

De online cursus opent op 1 september zijn deuren! Je kunt dan op je gemak een jaar lang de lessen bestuderen en rustig tussendoor oefenen wat je geleerd hebt.

De eerste live dagen starten ook in september.  Maar…de praktijk plaatsen zijn zeer beperkt, dus bestel je cursus vast zodat we gelijk data in kunnen plannen, want vol=vol!

Heb je nog een vraag?

artandinkgallery draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches